Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Nytrovision
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Manual identitate Corporate ID
500 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Pentru o constructie cat mai solida a imaginii unei companii este nevoie sa se incepa de la baza, asemeni fundatiei unei case. Si acesta fundatie pentru imaginea companiei este Corporate ID-ul.

Ce este de fapt? Este fundamentul de prezentare al companiei. Si el pleaca de la cel mai important element si anume, logo-ul companiei. De la acest prim element se dezvolta toate celelalte elemente de comunicare ale companiei care vor forma la final Manualul de Identitate al companiei.

Ce cuprinde? Corporate ID-ul sau Manualul de Identitate Vizuala al oricarei companii cuprinde toate elementele pe care compania le va folosi in comunicarea vizuala in orice tip de media (presa, print, TV, outdoor) si branding. De aceea este important ca un Manual de Identitate Vizuala sa fie cat mai complet inca de la elaborarea sa si ar trebui sa cuprinda urmatoarele: elemente de baza (culori, prezentare logo, reguli de aplicare, fonturi), tipizate (carti de vizita, foaie cu antet, plicuri de corespondenta), vectori de comunicare (mapa, leaflet, outdoor, poster), semnalistica, promotionale.

Ce am prezentat mai sus poate varia in functie de obiectul de activitate al companiei si de bugetul alocat construirii imaginii companiei. Dar nu uitati ca nici un ban nu este in plus pentru aceasta, caci Manualul de Identitate al companiei este piatra de temelie al imaginii unei firme. Trebuie construit cat mai solid si mai profesional inca de la inceput.
Din Gura in Gura